12.12.2019  |  Business  |  Trends

Carlin till Formex

Trendbyrån lyfter handelns frågor i utställning.

Den internationella trend- och contentbyrån Carlin lyfter några av detaljhandelns mest aktuella frågor i utställningen Retail hub som visas i entréhallen på Formex, 14–17 januari. Det handlar bland annat om förhållandet mellan fysisk och digital handel, hållbarhet och inredningsbranschens behov av omställning.

”Sverige är ett av de länder där nya konsumentbeteenden slår igenom först, och ledande inom hållbarhet och hantverk. Vi hoppas att vi kan bidra med ett internationellt perspektiv och lära oss mer tillsammans, säger Ambre Venissac, trendanalytiker på Carlin.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.