29.04.2019  |  Business  |  Branschnytt

Cervera öppnar i Kongahälla Center

Den 77:e butiken i ordningen.

I slutet av mars öppnade Cervera en ny butik i Kungälvs stadskärna, norr om Göteborg. Butiken blir Cerveras 77:e i ordningen och ligger i den nybyggda gallerian Kongahälla Center. Förutom det fysiska sortimentet i butiken erbjuds även Cerveras onlinesortiment och e-handelstjänster samt mervärden som tallriks- och glasgaranti, knivslipning och kundevent.

Kongahälla Center har plats för 100 butiker, restauranger och andra verksamheter. I anslutning till köpcentrumet byggs dessutom lägenheter och förskola.

”Vi ser ett stort värde i kombinationen av fysiska butiker och e-handel. Butikens roll är viktig. Kunnig personal möjliggör rådgivning och personligare kontakt med våra kunder”, säger Björn Krasse, tillförordnad VD för Cervera.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.