10.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

Cervera utser ny VD

Civilekonom med internationell erfarenhet från H&M samt Procter & Gamble.

Styrelsen i Cervera Group har utsett Peter Rimbäck till ny VD för bolaget. Peter kommer närmast från en roll som lands-CFO och tillförordnad landschef på H&M Sverige. Han har tidigare bland annat varit ansvarig för H&M:s expansion i Nordamerika samt globalt ansvarig för inköp av butiksinredning. Dessutom har han med sig erfarenhet från ett par positioner hos Procter & Gamble. I grunden är han utbildad till civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm.

Peter Rimbäck tillträder sin nya roll den 5:e augusti 2019. Till dess kommer styrelsemedlem Björn Krasse fortsatt att fungera som tillförordnad VD.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.