13.11.2020  |  Business  |  Branschnytt

Chilli öppnar butik i Helsingborg

Läget avgörande för Home Furnishing Nordic

I slutet av september slog e-handlaren Chilli upp dörrarna till en 1 000 kvadratmeter stor butik i Väla Norra i Helsingborg. Läget var avgörande för ägaren Home Furnishing Nordic.
”Efterfrågan har varit stor på en Chillibutik i Skåne. Främst kan vi se det på onlineaktiviteten på vår sajt. Som omniaktör arbetar vi aktivt med den positiva draghjälp som finns mellan online och fysisk närvaro”, säger Retail Manager Tobias Höglind.
www.chilli.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.