17.09.2019  |  Business  |  Trends

Danderydsbor handlar dyrast online

Svenskarnas e-handelsvanor kartlagda.

Danderydsborna gör de dyraste onlineköpen i landet medan Timråborna ökar sina onlineköp snabbast i Sverige. De mest digitala konsumenterna bor dock i Jämtland, sett till hur mycket det handlas online per invånare. Det är några av slutsatserna i Klarnas nya e-handelsrapport Svenskarnas shoppingvanor på nätet, som utgår från både faktiskt försäljning och en kundundersökning. Rapporten visar också att ”56-plussarna” är den snabbast växande åldersgruppen på nätet i Sverige, att kvinnor gör fler köp och spenderar mer pengar online än män trots att männen har ett högre snittordervärde, och att söndagar är den mest populära dagen för onlineshopping – flest köp under hela veckan görs mellan klockan 21 och 22 på söndagskvällen.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.