05.05.2020  |  Interior  |  Design

Dansk design firar Midsommar

Ny huvudbonad för Kay Bojesens välkända karaktär.

Kay Bojesens välkända lilla träapa har fått ännu en huvudbonad, i form av en klassisk midsommarkrans, inspirerad av den svenska traditionen kring midsommarfirande. Apan lanserades i original redan 1951, ursprungligen som en klädhängare för barnkammaren. Tidigare har den bland annat klätts i tomteluva och studentmössa. Kransen består av grönmålad bok, dekorerad med tygblommor i olika färger.

www.kaybojesen-denmark.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.