15.11.2019  |  Interior  |  Design

Dansk design i köket

HTH lanserar ny stilren serie i massiv ek.

Danska HTH lanserar under hösten sitt nya kök Nordic Spirit, som tillverkas i massiv ek. Köket har en stilren och minimalistisk utformning, utan synliga grepp, med dolda lådinsatser och handtag. I och med träts naturliga ådring i de noga utvalda eklamellerna får designen ett levande och organiskt uttryck.

Nordic Spirit kommer i färgerna natur ek, vit ek, harmony dark samt svart ek. I likhet med HTH:s övriga sortiment är produkterna utvecklade med hållbarhet i fokus. De passar även för att inreda med i badrummet, samt kan kombineras med moderna funktioner, som bland annat en sladdlös laddningsstation.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.