17.01.2020  |  Interior  |  Design

Dekorativ upphängning

Ny designserie från Gejst.

Serien Kollage från Gejst har inspirerats av den franska upphängningsmetoden French cleat, som används när designen ska hänga fritt på din vägg. I serien finns en hylla, en spegel, krokar och en blomkruka, som alla har en klassisk och tidlös design. Alla produkterna har en karakteristisk krok som gemensam nämnare och har formgivits av Michael Rem. Kollektionen kan användas tillsammans, som en komplett garderobslösning. Men de enskilda elementen kan även användas var för sig, eller kombineras kors och tvärs.

www.gejst.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.