27.11.2017  |  Interior  |  Dekoration

Dekorera julbordet med juldjuren från Wittdesign

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu kommer de populära, handgjorda pole pole djuren i en speciell julutgåva - limited edition only.

De söta små trädjuren pyntar redan många hem världen över, och det kommer kontinuerligt nya och unika ”must haves” till det existerande sortimentet. Det senaste och absolut högaktuellt, är julserien som består av fem exklusiva juldjur, alla utrustade med de finaste handmålade tomteluvorna.  

Julserien är tillverkad i en limited edition only, och djuren blir därför inte till ”var-mans-egendom” julpynt, utan förblir istället ett unikt set, som väcker avund. Julserien är stilren och i julens traditionella färger och passar därför ini alla hem. Sätt dem på julbordet på julafton eller i fönsterkarmen i vardagsrummet, i barnkammaren, på favorithyllan eller låt dem pryda hyllan i köket. Oavsett var de står, så framkallar de leenden och glädje i juletid.

Polepole (poh-leh poh-leh) betyder långsamt på swahili, och det är precis så som framställningsprocessen är for dessa små trädjur med japansk design. Alla djur skärs ut slipas för hand. Därefter handmålas de med en precision och en kärlek, som säkerställer det söta yttre. Samtidigt betyder det, att det inte finns två djur, som är 100 % identiska.  

Det lätta och vackra träslaget kommer från det snabbt växande White Albizia trädet, och tillverkaren är noga med att, det planteras ett nytt träd för varje träd som används till de söta djuren - på det sättet ger de tillbaks till naturen.

Skapa trivsel och magi med de söta juldjuren från Wittdesign, och låt djuren inta ditt hem, ditt sinne och ditt hjärta.  

Rek. försäljningspris, jul-edition: SEK 175,-
Rek. försäljningspris, övrigt sortiment: SEK 155,-

För ytterligare information: http://www.wittdesign.dk/polepole.html

Se hur djuren blir till: https://www.youtube.com/watch?v=TqRC8RSOl8k&feature=youtu.be

Länk till högupplösta bilder:  http://media.witt.dk:8080/_pROm48P_efc2FR

För ytterligare information, kontaktas:

Hanne Buur Bækgaard
Project Coordinator
Telefon: +45 96293379
Mail: hbb@wittdesign.dk

Denna artikel är en del av temat Tema: Jul 2017

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.