Tema: Jul 2017

Accessories

Vill du ha en vacker och klassisk jul-/vinterduk som både kan utsmyckas till jul, och fungera som en fin duk resten av vintern?

Designens träd skapar en fin bård på den garnfärgade damastduken, och mönstret avslutas på varje duk, vilket ger ett vackert sammanhang och exklusivitet i designen.

Sponsrat innehåll

Brukskonst

Jettes juläventyr

Det är förväntans glädje som är temat för Holmegaard Jul 2017.

Sponsrat innehåll

Brukskonst

Jul enligt Bjørn Wiinblad

Kvinnoansiktet var under hela Bjørn Wiinblads liv ledmotivet i hans konst. Detta gällde även till jul, då de karismatiska kvinnorna klädde sig i änglaskrud och gav Wiinblads dekorationer himmelsk sötma och ett drag av nordisk folktro.

Sponsrat innehåll

Brukskonst

En maka till jultomten

Många designälskare är närmast förälskade i Kay Bojesens träfigurer. Det gäller inte minst den jovialiska och hjärtliga jultomten som Kay Bojesen tecknade på fyrtiotalet och som sedan dess har pånyttfötts till alla julfans stora glädje.

Sponsrat innehåll

Brukskonst

Glaskottar

I Ann-Sofi Rommes tolkning av Holmegaard Jul möts varje år julmys inomhus och inspiration från det skandinaviska vinterlandskapet.

Sponsrat innehåll

Trends

E-handel, kampanjpriser, designpynt och snygga förpackningar – Designbase trendspanar inför årets julhandel

Julhandeln utgör en viktig och ibland avgörande del av detaljhandelns årsresultat. Men hur förändras våra julinköp och vilka är tendenserna inom design och inredning inför årets firande? Designbase har trendspanat med två experter.

Brukskonst

Zarah Voigts julpynt

Julen är traditionernas tid, men traditionerna ser inte lika ut hos alla. Smyckeskonstnären Zarah Voigt är uppvuxen med teater och haute couture i blodet, och det präglar hennes jul som iscensätts med överdådighet och äventyr.

Sponsrat innehåll

Trends

Härliga julögonblick

Julen står för dörren och därmed också detaljhandelns absoluta högsäsong. Nu gäller det att fånga upp kunderna och att erbjuda dem något nytt, så att de inspireras till juliga inköp såväl för hemmet som också för klapparna under granen.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.