09.05.2022  |  Business  |  Branschnytt

Design House Stockholms utser Contract Sales Manager

Johan Carpner kommer närmast från Codesign

Design House Stockholms utser Johan Carpner till företagets förste Contract Sales Manager. En av hans första uppgifter blir att utveckla konceptet Studio som kommer att kunna leverera skräddarsydda varianter av företagets designsortiment. Johan Carpner, som tillträder den andra maj, kommer närmast från en tjänst som projektledare och affärsutvecklare på arkitektkontoret Codesign, men har också en bakgrund som formgivare.

”Trenden att använda våra hem som extrakontor, och att samtidigt göra våra kontor mer hemlika kräver helt nya grepp inom inredning och design”, säger Daniel Hansson, VD för Design House Stockholm. ”Med Johan Carpner vid rodret stärker vi vår närvaro inom restaurang, hotell, offentlig inredning och inte minst på kontorssidan.”

www.designhousestockholm.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.