02.01.2020  |  Interior  |  Design

Designat för att hålla

Nofred skapar plats för barnen.

Danska Nofred lanserar de första produkterna från ett samarbete med den internationellt erkända designduon Anderssen & Voll. De två produkterna, som lanserades under Maison&Objet, är en spegel, Portal mirror, samt en krok, Wall bug. Båda produkterna har utvecklats med tanke på barnets kreativa sinne och levande fantasi. Avsikten med de nya produkterna, precis som med hela Nofreds sortiment, är att göra plats för barnen i hemmet, genom att skapa vackra, estetiska och hållbara designprodukter, som dels tilltalar barnen, men även möter föräldrarnas förväntningar inom stil och inredning. När barnen ges mer utrymme i hemmet, genom produkter som är designade för dem, känner de sig också mer välkomna. Med Portal mirror och Wall bug får barnen en egen plats i till exempel hallen, för sina saker och kläder.

www.nofred.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.