19.07.2019  |  Business  |  Design

Designtorget välkomnar ny design under Jurydagen

Vill göra ansökan tillgänglig för fler.

I samband med Stockholm Summer Design Week 2019 lanserar Designtorget Jurydagen, som anordnas den 20 augusti i varumärkets butik på Götgatan. Under Jurydagen kan var och en som har en färdig produkt, idé eller innovation ansöka med den till Designtorgets jury.

Ansökningarna bedöms efter formspråk, materialval, hållbarhet och säsongsbetoning. Det vägs även in om produkten är kommersiell alternativt vilken roll den skulle kunna fylla i Designtorgets samlade erbjudande. Juryn består av Malin Wåhlström från Designtorget, designern Jon Eliason, designjournalisten och författaren Moa Samuelsson samt Camilla Ljunggren, entreprenör och formgivare, som bland annat står bakom en av Designtorgets storsäljare, Pluring.

Det vinnande bidraget i tävlingen kommer att tilldelas en garanterad marknadsplats i butik och online hos Designtorget under minst sex månader, till ett värde av 50 000 kronor.

”Med Jurydagen hoppas vi göra Designtorgets ansökanfunktion tillgänglig för fler och uppmuntra designers, kreatörer och entreprenörer att våga satsa på sin idé eller produkt”, säger Malin Wåhlström, inköpschef på Designtorget.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.