04.06.2019  |  Dining  |  Tabletop

Det perfekt operfekta

Handgjord keramik från Kodanska.

Det finns inte två av Kodanskas handgjorda keramikprodukter som är helt likadana. Venko-serien är handdrejad i en liten studio i hjärtat av Prag, med fokus på färg, taktilitet och organiska former. Glaseringarna blandas till i små satser, vilket gör att varje produkt får sitt unika uttryck.

Serien består av en förvaringskruka, en mjölkkanna och vackra skålar till servering eller frukost. Designen har ett naturligt rustikt uttryck och kraftig struktur, så att produkterna inte blir för varma. Kannor och skålar tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.

www.kodanska.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.