30.11.2022  |  Kitchen  |  Food

Det rätta snittet från Rosti

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Hacka, skära, strimla. Hög funktionalitet är ett av de viktigaste kännetecknen för Rostis produkter.

Med den nya Choptima-skärbrädan är hygien, materialkvalitet och estetik också i toppklass, oavsett om du ska hacka örter, skiva bröd eller strimla grönsaker.

Den tidlösa Choptima-designen passar perfekt tillsammans med Rostis övriga produkter. Samtidigt är skärbrädan tillverkad i ett solitt och stabilt material som både är återvinningsbart och tål fukt. Den nya serien, som finns i tre olika storlekar, är dessutom skonsam mot kökets knivar.

Funktionell och hygienisk hållare

Det är designerduon Halskov & Dalsgaard som står bakom Choptima. Serien har i all sin enkelhet ett elegant uttryck, och skärbrädan kan inte bara användas på båda sidor, utan med sin stilsäkra design kan den också med fördel användas för servering.

Choptima levereras med en praktisk hållare. Hållaren är en garanti för bra ventilation, eftersom designen säkerställer bra luftcirkulation mellan och under de enskilda skärbrädorna – vilket säkerställer en hög hygiennivå. Även om skärbrädan fortfarande är fuktig efter att den har rengjorts, kan den stå och torka i hållaren.

Vackra färger

Både formen och färgerna är vackra på Choptima, som finns i Nordic green, Humus och Curry. De tre storlekarna har samma solida tjocklek och täcker tillsammans allt du behöver från en skärbräda. Ett bra val för både stora och små uppgifter i köket. 

Choptima säljs i set om tre. Du väljer själv om du vill att de tre skärbrädorna alla ska vara i samma färg, eller om du föredrar att kombinera färgerna. Skärbrädorna är lätta att rengöra och kan diskas i diskmaskin – och de omfattas naturligtvis av 5 års garanti.

Finns i storlekarna 26,5 x 16 cm, 30,5 x 20,5 cm och 35,5 x 26,5 cm. Skärbrädorna har en tjocklek på 1 cm.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.