Dixie AB

www.dixie.se

Produkter:

Inredning

Om

I över 25 år har vi navigerat genom olika uttryck och trender. En lång tid som har format oss till vad vi är idag. Med åren växer klokheten och medvetenheten. Och inte minst självförtroendet att stå för vad man känner och tycker. Med tiden har vi korrigerat färdvägen. En tydlig riktning mot enkelhet och naturliga uttryck. Det…

Läs mer  

Om

I över 25 år har vi navigerat genom olika uttryck och trender. En lång tid som har format oss till vad vi är idag. Med åren växer klokheten och medvetenheten. Och inte minst självförtroendet att stå för vad man känner och tycker. Med tiden har vi korrigerat färdvägen. En tydlig riktning mot enkelhet och naturliga uttryck. Det har visat sig vara ett angeläget ställningstagande. Många människor tycker det samma och uppskattar vårt tidlöst skandinaviska arv.

När vi utvecklar vårt sortiment tar vi avstamp i den skandinaviska formtraditionen. Med mjuka naturliga förger, omtänksam funktion och genuina material och strukturer. Det självklara och prestigelösa, men ändå så uppskattade. För oss är en smatida inredning mer än färgställningar och säsongens detaljer. I vårt arv följer också ett ansvar för våra produkter, hur de tillverkas och vad de tillverkas av. Under många år har vi knutit varma och starka band med noga utvalda tillverkare som vet att vi ställer höga krav på material, tillverkningsmetoder och arbetsförhållanden. Vi har ett stort förtroende för dem.

Därför kan vi producera och utyveckla vårt sortiment med de material som passar bäst för varje produkts ensklida ändmål och uttryck. Funktionella och tidlösa inredningsprodukter som medverkar till vänligt naturliga miljöer. Idag och i framtiden.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.