12.09.2019  |  Business  |  Ledning & drift

Dixie byter ägare

Grundaren Maria Mellander lämnar över till Victoria Tärneberg.

Efter snart trettio år avslutar grundaren Maria Mellander sitt engagemang i inredningsföretaget Dixie. Hon lämnar över till Victoria Tärneberg som har arbetat med Maria i över 20 år. Med en textilutbildning från Borås Textilhögskola i bagaget har hon också stor insikt i produktion och en förståelse för olika material och kvaliteter.

”Dixie är nästan där vi skissade på i en vision för snart tio år sedan. Nu ska vi ta nästa steg och bli ännu tydligare i vårt erbjudande. Jag känner att vi har branschens förtroende, inte minst när det gäller mattor och korgar med hög kvalitet som är tillverkade under schyssta förhållanden och samtidigt till ett konkurrenskraftigt pris”, säger Victoria Tärneberg.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.