06.12.2019  |  Interior  |  Textil

Hållbara på flera sätt

Mattor i sisal från Dixie.

Dixies mattor och dörrmattor i sisal lanseras till våren i en neutral färgskala. Sisal är ett fördelaktigt material ur hållbarhetssynpunkt, i och med att det absorberar mer koldioxid än det producerar och avfallet vid tillverkning kan användas för bioenergi. Mattor av sisalfiber är slitstarka och har en god vattenavvisande effekt. Dixies sisalmattor har sin undersida bestruken med naturlig latex.

www.dixie.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.