12.01.2023  |  Interior  |  Branschnytt

DIXIE - Färgad av vår tid SS/2023

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Förtroende och transparens.

Säsongens kollektion från Dixie är ett genuint resultat av våra nära, långvariga samarbeten med engagerade leverantörer. Samarbeten som ligger oss ännu närmare hjärtat efter vårt senaste besök i deras hem och fabriker. Och som bygger på transparens och ömsesidigt förtroende.

Det är en kollektion som är skapad för hand i en lågmäld färgskala. Med ett hantverk av högsta kvalitet som är gjort för att tåla år av slitage. Det är grunden för en tidlös och medveten inredning.

Som en kontrast till det sparsmakat naturliga, sätt din personliga prägel genom att addera färgstarka detaljer. Det är en av nyckelfaktorerna för att skapa ett levande uttrycksfullt hem. Som dessutom är färgat av vår vision om en mer hållbar värld.

Besök oss gärna på Formex i monter A05:21 eller dixie.se.

Tags: Dixie AB, Säsong

Mer från Dixie AB

Dixie AB

www.dixie.se

I över 25 år har vi navigerat genom olika uttryck och trender. En lång tid som har format oss till vad vi är idag. Med åren växer klokheten och medvetenheten. Och inte minst självförtroendet att stå för vad man känner och tycker. Med tiden har vi korrigerat färdvägen. En tydlig riktning mot enkelhet och naturliga uttryck. Det har…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.