25.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

E-handelns tillväxt bromsade i juni

Allt fler äldre handlar på nätet.

Den starka tillväxten i e-handeln bromsade in något under juni, visar PostNords rapport E-barometern för juni månad. Enligt rapporten växte e-handeln med 23 procent under juni jämfört med samma period förra året, vilket är en betydligt lägre tillväxt än under både april och maj. Men fortfarande gör allt fler en större del av sina köp på nätet och många undviker fysiska butiker. De äldsta konsumenterna står för den största ökningen och den produktkategori som flest handlat är kläder och skor.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.