09.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Edblad öppnar ny butik i Stockholm

Uppdaterat butikskoncept, med tilläggstjänster.

Det svenska designvarumärket Edblad öppnar ny butik i Stockholm under våren. Butiken är företagets tolfte och kommer att ligga på Götgatspuckeln på Södermalm. Den har en yta på omkring 70 kvadratmeter, där varumärket och produkterna ska förmedlas enligt ett nytt butikskoncept, med tilläggstjänster som håltagning och gravering.

Edblad har i dagsläget stark e-handelstillväxt och lönsamma egna butiker. Öppnandet av den nya butiken ser VD Eva Boding som en stor möjlighet för fortsatt expansion.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.