23.06.2020  |  Furniture  |  Design

Eget hus för barnen

3 i 1 sänghus i enkel och funktionell design.

Sänghuset har fönster och blomlådor samt tak i massivt inoljat ekträ. Framsidan och stolparna kan enkelt monteras av, för att förvandla sänghuset till en himmelssäng eller en vanlig säng. Kas Kopenhagen använder enbart material som inte belastar miljön. Möblerna tillverkas av trä från FSC-certifierade skogar, som tillgodoser skogens utveckling, beskyddar växt- och djurlivet samt säkerställer trygga arbetsvillkor för medarbetarna. Dessutom används bara lack och färg som är fria från skadliga kemikalier.

www.kas-kopenhagen.dk  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.