13.02.2020  |  Dining  |  Food

Ekologisk favorit i nytt format

Storsäljande strut lanseras som kaka.

En av Malmö Chokladfabriks nyheter för våren är att smaken mörk mjölkchoklad med saltkaramell och kardemumma lanseras som behändig 25 grams-kaka. Smaken har tidigare funnits som strut och är en etablerad storsäljare. Bakgrunden till kombinationen är att man ville sätta en egen prägel på saltkaramellchoklad. Företagets fabrikschef Sören älskar kardemumma och kombinationen har visat sig gå hem även hos kunderna.

malmochokladfabrik.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.