16.11.2022  |  Furniture  |  Design

Elegant nyhet på hjul

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nyheten A-Cocktail Trolley från Zone Denmark är en multimöbel med stil. Som en läcker hemmabar i ett hörn i vardagsrummet eller för extra förvaringsyta i köket. Stilen är stram, möjligheterna många.

Pulverlackerad och flexibel

God design känner du igen på att du vill använda den så fort du ser den. Med A-Cocktail Trolley står alla bra idéer i kö. Det fina bordet i pulverlackerad metall har en uppsjö av användningsområden. 

De båda nivåerna och den tillhörande lösa brickan gör att bordet är perfekt som hemmabar. Flaskorna kan stå på bottenvåningen medan du blandar drinkar på våning ett. Men A-Cocktail Trolley kan lika gärna användas tillsammans med en lampa, en vacker krukväxt och dina favoritböcker. Kontoret och tonårsrummet är andra förslag på bra ställen att använda vagnen på. 

Lätt att flytta, lätt att tycka om 

Möbler med flera användningsområden blir gärna favoriter. Med tiden förändras nämligen dina behov, och kanske även din inredningsstil. Det smarta är att du kan rulla med dig A-Cocktail Trolley. För dess designmässigt enkla uttryck gör att den har en given plats i ditt hem långt in i framtiden. 

Finns i färgerna Black och Soft Grey.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.