Zone Danmark

Bad

Karismatisk och kompromisslös nyhet

Den nya badrumsserien TIME träffar tidsandan perfekt. Den här gången har Zone Denmark använt sig av ett helt nytt material.

Sponsrat innehåll

Design

Blommande skönhet vid bordet

Nyheten från Zone Denmark, INU-vasen, har en glasklar potential.

Sponsrat innehåll

Bad

En tvättäkta skönhet ser dagens ljus

Organiskt uttryck och praktisk. Zone Denmarks nya tvättkorg i UME-serien är estetik och praktisk funktion i vardagen i vacker förening. Tvättkorgen finns i sju färger och är redo att bli en del av hemmet och vinna hjärtan den här hösten.

Sponsrat innehåll

Design

Uppgradera hemmakontoret

Det senaste året har distansarbete blivit en del av vardagen, och för många har det kommit för att stanna. Zone Denmark erbjuder nu läcker inredning till en komplett inbjudande och flexibel work space, som passar in i hemmets övriga inredning.

Sponsrat innehåll

Design

För att källsortering är god stil

Om ni källsorterar i hushållet eller om ni har en egen kompost – då har Zone Denmark en praktisk nyhet för er.

Sponsrat innehåll

Design

SINGLES fortsätter den fria leken med design

Zone Denmarks SINGLES-kollektion handlar om experimentell design och tidens trender omsatta till läcker heminredning. Nu är nya SINGLES på väg till butikerna, redo att charma designälskare.

Sponsrat innehåll

Design

Elegant nyhet på hjul

Nyheten A-Cocktail Trolley från Zone Denmark är en multimöbel med stil. Som en läcker hemmabar i ett hörn i vardagsrummet eller för extra förvaringsyta i köket. Stilen är stram, möjligheterna många.

Sponsrat innehåll

Design

Kompromisslös kvalitet, svart på vitt

Zone Denmark presenterar nu sin version av hur du diskar med stil. Den nya diskserien DIISH är kompromisslös kvalitet och genomtänkt design, svart på vitt. Bra proportioner, material som håller och detaljer som tilltalar även den mest kräsne.

Sponsrat innehåll

Design

Elegant diskset i hållbara material

Kärnan i CIRCULAR-serien är förmågan att fånga tidens trender och ge dem ett tidlöst uttryck. Det senaste exemplet är det eleganta disksetet med allt du behöver vid diskbänken.

Sponsrat innehåll

Accessories

SINGLES Go Bag – återvinning med läcker design

De nya, återanvändbara shoppingpåsarna från Zone Denmark fångar tidsandan perfekt. De har tagits fram i samarbete med mencke&vagnby  och förenar kärleken till god design med kraven på större hänsyn till miljön.

Sponsrat innehåll

Design

Platsbesparande hemmakontor

Zone Denmark presenterar vägghängt skrivbord

Bad

Zone Denmark skickar sinnena på resor

Här kan du kan njuta av lugnet, en egen oas där sinnena skickas på behagliga resor av dofterna och atmosfären. Zone Botanical Scent är en ny produktlinje som kan skapa ytterligare försäljning i butikerna och komplettera badserien och disksatserna.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.