01.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ellos Group satsar på inredning

Nya sajten Homeroom lanseras i hela Norden.

E-handelsjätten Ellos Group fortsätter satsningen på heminredning med sajten Homeroom, som lanseras på alla nordiska marknader. I sortimentet finns i startskedet omkring 15 000 produkter, både egna och externa varumärken.

”Genom vår nya e-handelsplats kommer vi att bredda hemerbjudandet till våra kunder i hela Norden. Det är ett bra komplement till våra befintliga e-handelsplatser som vi satsar stort på under 2019”, säger Hans Ohlsson, CEO för Ellos Group, i en kommentar.

I Ellos Group ingår Ellos, Jotex, Stayhard samt Homeroom.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.