22.06.2020  |  Bloom  |  Branschnytt

Ellos samarbetar med House of Flowers

Växter och torkade blommor i sortimentet.

Från april erbjuder Ellos sina nordiska kunder ett utbud av växter och torkade blommor i ett partnerskap med blomsterleverantören House of Flowers.

”Växter och torkade blommor är ett fantastiskt komplement till vår hem- och inredningsavdelning. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder möjligheten till ett ännu grönare hem, och med House of Flowers får vi nu ett stort utbud av växter och torkade blommor”, säger Johan Kromer, assortment director på Ellos.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.