16.11.2018  |  Interior  |  Utrustning

En fjärrstyrd väggkontakt

Ewa Home vill förenkla vardagen.

Ewa Home är ett svenskt/danskt start up-företag med en vision om att förenkla vår stressade vardag med intelligenta smart home-produkter, som har en intuitiv funktionalitet i en stilren och modern design med hög kvalitet.

Med Ewa Home kan du enkelt styra all elektronik i hemmet, var du än befinner dig i världen. Via en app och den fjärrstyrda väggkontakten förenar Ewa Switch modern funktion och design. Ewa Switch är med sina många intelligenta funktioner den elkontakt på den europeiska marknaden med flest funktioner samlade i en och samma produkt. Idén om kontakten föddes utifrån en mängd behov av att underlätta vardagen. Appen finns för både iPhone och Android.

www.ewahome.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.