16.04.2020  |  Dining  |  Tabletop

En juvel på matbordet

Nytt portvinsglas från Lyngby Glas.

I likhet med det övriga sortimentet är portvinsglaset i Juvel-serien producerat i Europa, med en CO2-neutral, blyfri process med ”grön” energi. Seriens glas består av råmaterial av högsta kvalitet. Den stilfulla designen vittnar om varumärkets eleganta universum, samt är så minimalistisk och tidlös att den passar alla typer av dukning. Portvinsglaset kan även användas för grappa, rom eller whisky.

www.lyngbyglas.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.