06.11.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

En plats för att drömma sig bort

Designbarens skapare på Stockholm Furniture & Light Fair utsedd.

Det blir designern Fredrik Paulsen som får uppdraget att gestalta Designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair i februari. Baren ligger i Victoriahallen, intill scenen för Stockholm Design & Architecture Talks. Det är en kombination av designutställning och restaurang, den senare under ledning av Marion Ringborg och Linn Söderström från den experimentella pop up-restaurangen Garba.

För sin tivoliliknande inspiration till Designbaren har Fredrik bland annat tittat på strandpromenader vid Rivieran, barer i den baleariska övärlden, casinon i Las Vegas och nöjesparker som Coney Island, som ska ge besökarna en chans att drömma sig bort från vintern utanför.

Stockholm Furniture & Light Fair 2020 anordnas den 4-8 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.