19.12.2019  |  Dining  |  Tabletop

En praktisk servis

Grand cru utökas med ny serie.

Rosendahl har skapat den taktila stengodsservisen Grand cru sense, som har både råa och glaserade ytor. Servisen tillgodoser den moderna livsstilen, med delar för smårätter, bowls och food sharing samt inbyggda kombinationsmöjligheter, som kombinerar tallrikar och skålar till praktisk förvaring i enlighet med dagens tankar kring sunt förnuft och att skala ned. Samtidigt har Grand cru sense designats med Rosendahls klassiska facetter, men i nya beige och blå nyanser, som ger förnyelse till Grand cru-universumets vita delar, när de används tillsammans i en dukning.

Grand cru sense-tallrikarna fungerar som lock till servisens skålar, så att överbliven mat enkelt kan hållas kyld till nästa dag utan att använda plast- eller aluminiumfolie, vilket gör förvaringen lika estetiskt tilltalande som serveringen. Servisen består av stengods med glaserad insida och finns som beige och blå i fyra olika delar, tallrik, skål, mugg och kopp med handtag.

www.rosendahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.