14.06.2022  |  Dining  |  Tabletop

En stark Norm från Gense

Sponsrat innehåll Vad är detta?

En norm är ett uttryck för en social riktlinje – för värderingar som ska säkerställa att vårt sätt att leva och uttrycka oss på håller en viss standard.

Med bestickserien Norm sätter Gense en mycket hög standard för både funktionalitet, materialkvalitet och design.

Norm är en enkel och smakfull nyhet från Gense by Jacob Jensen Design. Med sina rena och mjuka linjer passar Norm bra på allt från sommarens lunchbord utomhus till det eleganta middagsbordet, där klassiska designdygder uttrycks med en modern look med spännande vinklar.

Nordisk tidlöshet

Gense har i mer än 100 år tillverkat bestick av hög kvalitet och är idag en av Skandinaviens största leverantörer av väldesignade och funktionella bestick.

I Jacob Jensen Design har Gense fått en samarbetspartner som har skapat en lång rad ikoniska produkter, som alla har den tidlösa, nordiska designen gemensamt. Det gäller även bestickserien Norm, som med sina rena, mjuka former känns som en naturlig förlängning av handen.

Formsäker kvalitet

Ergonomi och estetik balanseras på ett utsökt sätt i Norm, där de kompromisslösa, närmast arkitektoniska linjerna ger en upplevelse som sätter en ny standard vid bordet. Knivarna, gafflarna, skedarna, teskedarna och steak-knivarna är alla tillverkade i rostfritt stål – med den elegant sidenmatt finish.

Norm visar – än en gång – Genses säkra känsla för att kombinera formsäker design med både hög materialkvalitet och hög funktionalitet. En stilsäkerhet som har gjort Gense till kunglig hovleverantör i Sverige.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.