30.09.2022  |  Interior  |  Bad

En tvättäkta skönhet ser dagens ljus

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Organiskt uttryck och praktisk. Zone Denmarks nya tvättkorg i UME-serien är estetik och praktisk funktion i vardagen i vacker förening. Tvättkorgen finns i sju färger och är redo att bli en del av hemmet och vinna hjärtan den här hösten.

Nu blir det enkelt att hålla ordning på tvätten. UME-tvättkorgen är tillverkad i slitstark polypropen, som tål fukt och är enkel att torka av. Korgen har tunna lodräta luftkanaler runt om som säkerställer konstant cirkulation. De ger korgen ett lekfullt och lätt uttryck som understryks ytterligare av de båda cirkelformade hålen, som fungerar som handtag när du ska flytta den. 

Pluspoäng för praktisk funktion

En tvättkorg är en av de saker i inredningen som du kommer i kontakt med varje dag. Det viktigaste är därför att den är lätt att komma åt. Därför är det smart att locket kan tas av, men bättre ändå är att det du inte alltid behöver göra det. Strumpor, underkläder, t-shirtar och andra små textilier kan enkelt kastas ner i korgen via hålet i mitten. 

UME-tvättkorgen kännetecknas av sitt välkomnande och organiska uttryck, som passar in i de flesta hem. Den är 54 cm hög och har en låg vikt. Trots det står den stabilt på golvet. De runda formerna är sköna att vidröra, och korgen är generellt lätt att hantera.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.