22.03.2021  |  Business  |  Branschnytt

Erik Jørgensen har blivit en del av Fredericia

Nytt bolag med urstark möbelkatalog

I höstas blev två starka möbelproducenter en när Erik Jørgensen Møbelfabrik A/S blev en del av Fredericia Furniture A/S. Tillsammans förfogar de över en imponerande designkatalog med ikoniska möbler från formgivare som Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Erik Jørgensen och Nanna Ditzel. Både varumärket Erik Jørgensen och Fredericia kommer att finnas kvar i det nya bolaget, som går under namnet Fredericia Furniture A/S.

www.fredericia.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.