17.12.2019  |  Interior  |  Textil

Ett ekologiskt företag

Praktisk förvaring.

När man talar om hållbarhet i den skandinaviska inredningsbranschen går det knappast att låta bli att nämna The organic company, som grundades 2007 av Joy Vasiljev med en önskan om att skapa vacker kvalitetsdesign, som samtidigt respekterar människor och natur. Sedan dess har verksamheten utvecklat en kollektion av ekologisk hemtextil. En av höstens nyheter är Laundry & storage bag, en stor väska för tvätt eller förvaring, som är enkel att hantera. Väskan har ett snöre och stroppar, för att enkelt kunna stängas eller bäras över axeln. Tillverkas av 100 procent GOTS-certifierad ekologisk bomull och levereras i en förpackning av återvunnet material.

www.theorganiccompany.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.