07.02.2020  |  Furniture  |  Design

Ett konstnärshem i hjärtat av Stockholm

Utställning till och med lördag.

Till och med lördag den 8 februari visas utställningen The Sculptor’s Residence på restaurangen Nosh & Chow i Stockholm, som en del av Stockholm Design Week. Utställningen är ett samarbete mellan möbelföretaget Dux, det danska inredningsföretaget Menu och Norm Architects. Den är iscensatt för att föreställa en vacker konstnärsvåning, med möbler från Dux och Menu, i kombination med andra utvalda designföremål och konstverk. Bland annat presenteras Dux nya kollektion Domus, i design av Norm Architects. I den ingår två fåtöljer, en pall och ett soffbord. Möblerna formgavs ursprungligen av Alf Svensson för Dux till Helsingborgsutställningen 1955, och har nu uppdaterats med nya material och detaljer.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.