03.07.2020  |  Kitchen  |  Design

Färgglad armatur

Köks- och badrumsprodukter från Grohe.

Intresset för färgade badrumsprodukter är stort, vilket Grohe har märkt. Utöver badrumsarmaturer producerar varumärket även köksarmaturer samt diskhoar i färg. Bland de färger som erbjuds finns mässing, svart, koppar, nickel och krom. Alla varianterna kommer med borstad respektive polerad yta, vilket innebär att man totalt sett kan välja mellan tio olika ytbehandlingar för badrum eller kök. De nya produkterna tillverkas alla genom så kallad PVD-teknik, som ger en tio gånger mer motståndskraftig beläggning är krom, och tre gånger mer tålig.

Grohes Essence-produkter är designade för att hålla i många år.

www.grohe.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.