30.07.2020  |  Dining  |  Tabletop

Färggrant flow

Serien breddas med dricksglas i två modeller.

Färg har stor betydelse för vår upplevelse av världen, och skapar känslor som ger ringar på vattnet. Holmegaard adderar nu nyheter till fjolårets lansering av glasvaser och ljusstakar i serien Flow. Som ett naturligt supplement utvidgas kollektionen med dukningsprodukter, som till våren tolkas i form av två dricksglas: ett klassiskt allglas och ett dekadent glas på fot till vin och mousserande vin. Båda nyheterna bär Flows signum, reflektionerna på bordet. De lanseras i olivgrönt, rosa, blått, bärnsten och klarglas, som inspirerar till en eklektisk dukning full av färg. Väck sinnena på ett nytt sätt med de färggranna glasen, som är munblåsta, vilket gör varje produkt unik.

www.holmegaard.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.