04.06.2020  |  Interior  |  Belysning

Färgnytt

Studio 1 är Klassik Studios första lampa. Nu presenterar det danska designvarumärket lampan i två nya färger, vitt och grått.

Det är Klassik Studios egen designer, Lasse Storm Jørgensen, som står bakom designen av Studio 1. I arbetet med formgivningen har han lekt med kontrasten mellan den böjda ramen och den runda lampskärmen i mässing, samt de solida fötterna i gjutjärn. Inspirationen har hämtats från klassiska danska lampor från 1950- och 1960-talen, som bland annat präglas av industriell formgivning.

Studio 1 kommer som bordslampa samt som vägglampa i färgerna svart, vitt och grått.

www.klassikstudio.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.