17.11.2021  |  Dining  |  Tabletop

För att det alltid finns något att skåla för

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu finns det nyheter igen i ROCKS-kollektionen av exklusiva glas i blyfri kristall. Den här gången lägger vi till champagneglas till serien och ett charmigt twister-glas med lätt välvd botten för t.ex. rom eller bara ett glas vatten.

Champagne ska serveras med stil. Så servera den i de vackra nya champagneglasen från Zone Denmarks kollektion ROCKS. De eleganta munblåsta glasen har en hög, smal kupa så att du kan njuta av att se de sprudlande bubblorna. 

De får sällskap av det nya twister-glaset – ett lågt glas som överraskar med sin välvda botten som ger det en lätt vridning på bordet. Och du kan vara lugn –det kommer inte att välta, men det är svårt att hålla fingrarna borta från det. Använd det för t.ex. rom, cocktails eller som vattenglas.

Båda glasen är designade av Mavro//Lefèvre i samma fina formspråk som de övriga glasen i serien. Champagneglasen finns i lådor med fyra stycken, medan det är tre twister-glas i en låda. Och man kan ju alltid hitta en anledning att skåla! 

Om ROCKS 

Med ROCKS introducerar du cocktailbarens höjdpunkter med ultraläcker design i din privata vin- och cocktailbar. Bjud hem goda vänner och låt ROCKS sätta stämningen med nya färger, former och originella detaljer som tilltalar både den kritiske bartendern och den kräsne designälskaren. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.