09.03.2022  |  Interior  |  Design

För att källsortering är god stil

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Om ni källsorterar i hushållet eller om ni har en egen kompost – då har Zone Denmark en praktisk nyhet för er.

CIRCULAR är en smart bordshink för bioavfall – den första i en ny serie avfallsbehållare för dig som både tänker på miljön och uppskattar snygg design. 

Källsortering är bra, men det kan vara en utmaning om man gillar en minimalistisk inredningsstil – och kanske till och med har långt till närmaste återvinningsställe. 

Den nya serien CIRCULAR från Zone Denmark presenterar nu ett stilsäkert förslag på en praktisk lösning. Den första behållaren är en fin liten 3-litersversion som kan stå på köksbordet – med snygg design och alltid nära till hands för grönsaksskal, kaffesump, matrester och annat bioavfall.

Senare i år kommer fler eleganta avfallsbehållare i olika storlekar – alla designade av VE2. Alla behållare har lock som kan hängas på sidan av hinkarna så att de kan vara öppna när de används. Och så har de naturligtvis ett handtag så att du enkelt kan bära dem till komposten eller till din stora behållare för bioavfall när det är dags att tömma dem. 

CIRCULAR bio avfallsbehållare finns i färgerna Black och Garden Green. 

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolkar trenden i nära dialog med innovativa danska designers. Resultatet är funktionell inredningsdesign som utmanar det konventionella, kittlar nyfikenheten och gör livet vackrare varje dag. Vårt uttryck är ärligt och minimalistiskt och designen formger vi i attraktiva material som är lika nyskapande som produkterna. Vi har vunnit flera internationella designutmärkelser – och det är fantastiskt. Men vår motivation är designälskare världen över som delar vår passion för det enkla och positiva.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.