24.06.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

För gammal ost

Stelton återlanserar klassisk design.

Stelton återlanserar under 2020 den minimalistiska osthyveln Original från 1975. Osthyveln designades av Peter Holmblad. Den ger perfekta skivor och blir dessutom en prydnad på frukostbordet. Återlanseringen av osthyveln samt Original vattenkanna är en hyllning till Peter Holmblad, som står bakom samtliga produkter i Original-serien, som är en av grundstenarna i Steltons design-DNA. Peter Holmblad var tidigare exportchef, VD och ägare i företaget. Han är en central person i dess historia.

www.stelton.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.