29.05.2019  |  Kitchen  |  Tabletop

Förenklad form för frukt

O Fruit Bowl är inspirerad av en virvel.

O Fruit Bowl från svenska tillverkaren Hem är en innovativ tolkning av den klassiska fruktskålen, designad av den tyska formgivaren Mark Braun. Den cirkelrunda skålen har ett subtilt utformat tomrum i mitten vilket ger den både en naturlig funktionalitet och en ovanlig estetik.

”Inspirationen till O Fruit Bowl kommer från hur vattenvirvlar rör sig och skapar former, en skål med lätt sluttande kanter som vinklas ner i ett mjukt tomrum i mitten”, säger Mark Braun.

O Fruit Bowl finns i två storlekar och två träslag, massiv ek eller massiv valnöt.

www.hem.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.