07.09.2022  |  Dining  |  Food

Fiffig serveringskanna - PIP serveringskanna av Søren Refsgaard

Sponsrat innehåll Vad är detta?

PIP är en mycket användbar serveringskanna som både är funktionell och tar med ett leende till bordet. Locket som är tillverkat av silikon har en praktisk öppnings-/stängningsfunktion som enkelt kan hanteras med en hand. Detta gör kannan lätt att använda för både barn och vuxna. Den geometriska formen på hällpipen och öppnings-/stängningsfunktionens rörelse för tankarna till näbben hos en hungrig fågelunge – därav det lite humoristiska namnet PIP.

PIP-serveringskannan kan användas till vatten och andra kalla drycker. Gör till exempel en stor portion hemlagad lemonad med citron, mynta och ingefära direkt i kannan. Det smakar både gott och ser dekorativt ut. Och med sin stora öppning och de två lätt isärtagbara delarna är kannan lätt att rengöra efteråt. Kannan är designad för att passa på hyllan i kylskåpsdörren och med sin volym på 1,4 liter släcker PIP enkelt även den stora familjens törst.

Produktinformation

  • PIP serveringskanna
  • Material: Borosilikat glas , silikon
  • Mått: 10 x 15 x 26,5 cm
  • Färg: Black, light grey, dark blue
  • Rek. pris: SEK 549

PIP-serveringskannan finns i de tre färgerna: black, light grey och dark blue och kommer att finnas online och i butik från september.

Design: Søren Refsgaard
Søren Refsgaard utbildas från Design Seminarium i Højer 2003 – samma år han etablerade sin byrå i Köpenhamn. Hans arbete, som är djupt inspirerad av det Dansk designtradition och är främstfokuserad på belysning, möbler och inredning. Søren Refsgaards språk är enkelt och kännetecknas ofta av en humoristisk tvist. Søren har utformat Core termomuggar, och bland annat CHEESE-ITparmesankvarn, HOLDON grytlapp, STORE-IT förvaringsburk och TRAY-ITbrödbricka för RIG-TIG

Mer från RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.