11.08.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Multifunktionell bestickhållare

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Välkommen till nyhetsvisning på Clarion Hotel Sign i Stockholm mellan den 24-26 augusti.

Vem minns inte den praktiska hållaren från barndomens sommarstuga, där alla bestick ställdes mitt på bordet så att alla kunde ta själva? Och där det var enkelt att servera både ute och inne?

Nu lanserar RIG-TIG en modern, stilren version av bestickhållaren - en liten variant av populära HANDY-BOX som är uppdelad i fyra fack för att enkelt organisera bestick och andra redskap – och även för att ta dem med sig.

HANDY-BOX kan användas i barnrummet till färgpennor, på skrivbordet till kontorsartiklar eller för make-up i badrummet – endast fantasin sätter gränser. HANDYBOX finns i black och light grey och är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.

Stora HANDY-BOX som redan finns i svart, lanseras nu också i den nya färgen light grey, för ett harmoniskt färgspel när båda storlekarna används tillsammans. 

Tags: RIG-TIG

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.