26.06.2020  |  Interior  |  Dekoration

Fingrarna i kors

Vissevasse utökar Minimalist-kollektionen med nyheter.

Att korsa fingrarna för god tur är en tradition i stora delar av världen, som fortfarande används flitigt, oavsett om man är vidskeplig eller inte. Precis som att hålla en tumme. Det känns bra när en vän säger att ”jag korsar fingrarna för dig”. Då vet man att någon hejar på en. Affischerna Good things will happen kommer i storlekarna 30 x 40 centimeter samt 50 x 70 centimeter, tryckta på 170-grams FSC-certifierat papper.

www.vissevasse.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.