03.01.2020  |  Dining  |  Tabletop

Fler delar i populär jubilar

Blue Fluted Mega fyller 20 år.

Royal Copenhagen firar 20-årsjubileum för Blue Fluted Mega, serien som skapades av Karen Kjældgård-Larsen som en hyllning till Royal Copenhagens musselmalet-mönster från sent 1700-tal. Inför firandet av jubileet presenteras en serie nya produkter där Karen Kjældgård-Larsen återigen har lekt med mönstren och dekorerat helt nya delar, bland annat en stor skål, tårtfat och en kanna. Utöver detta presenteras även nya föremål till servisen Black Fluted Mega.

www.royalcopenhagen.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.