31.10.2017  |  Kitchen  |  Food

Fondue

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Bjud hem gästerna

Hos Le Creuset älskar vi att bjuda hem gäster och dela en god måltid i trevligt sällskap. Tillaga maten direkt vid bordet med en fondue eller en gryträtt som har skött sig själv under dagen.

Nyhet: Fondue i matte black
Le Creuset fondue Gourmand är idealisk till alla typer av fondue med t.ex. ost, vin, buljong, choklad eller olja. Fonduegrytan lanseras i mattsvart färg med sandfärgad emalj på insidan och finns endast i begränsat antal.
Kapacitet: 1,6 l
Specialpris: 1.299,00 kr.


Buffégryta och inspirerande bilder till middagen
Le Creusets buffégryta i gjutjärn är idealisk till one pot-rätter när man ska laga god mat på kort tid med t.ex. pasta, ris eller couscous. Den breda och platta formen ger god kontakt med värmekällan och gör dessutom grytan lämplig att ställa fram på bordet och servera ur. Buffégrytan finns i sex färger.
Kapacitet: 3,2 l/30 cm
Pris: 2.539,00 kr.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.