Kitchen / Food

Food

Duka med säsongens färger

Svalt mintblått, rå grafit eller elegant rutigt – fräscha upp kök och bord med säsongens vackra färger som blåser nytt liv i hemmets viktigaste rum.

Sponsrat innehåll

Food

Alla hjärtans dag med Le Creuset

Fredagen den 14 februari 2020 är det alla hjärtans dag – en perfekt dag för att hylla just kärleken till varandra och till maten.

Sponsrat innehåll

Food

Effektiv örtkam från OXO

Smart och mycket effektiv "örtkam" för skalning av örter och grönkål.

Sponsrat innehåll

Food

Läcker OXO tesi i rostfritt stål

Handtagen är belagda med ett tunt lager av silikon så att de sitter ordentligt fast på koppen och inte blir varm att hålla.

Sponsrat innehåll

Food

Italiensk matglädje med historia

Det italienska varumärket Ballarini grundades redan 1889, som en liten verkstad för tillverkning av metallredskap. 1931 uppgick sortimentet till 2000 föremål och under 1960-talet tog man det strategiska beslutet att koncentrera sig på pannor och grytor med non-stick-beläggning. Sedan 2015 ingår Ballarini i den tyskägda företagsgruppen Zwilling Group. Jeanette Schlyter, Zwillings försäljningschef i Sverige, berättar mer.

Food

Är ni redo för Halloween?

När hösten knackar på så närmar sig även Halloween med stormsteg. Till Halloween har Nordic Ware ett brett utbud av lagom läskiga pch lekfulla formar.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.