Kitchen / Food

Food

Morsø serverar elegant hantverk

Den nya skärbrädan från Morsø ingår i Foresta-serien, som består av snygga köksredskap i kvalitetsmaterial och klassisk design – med en modern twist.

Sponsrat innehåll

Food

Vässa precisionen i matlagningen

Med mandolinjärnet lanserar Eva Solo säsongens vassaste köksnyhet i Green tools-serien, som vill inspirera till ett grönare kök.

Sponsrat innehåll

Food

Pillivuyt Gourmet lanserar vacker vintagedesign

Hög materialkvalitet och vacker design kännetecknar den eleganta Pillivuyt Gourmet-kollektionen. Med den nya Durance-serien lanseras nu en exklusiv vintagelook.

Sponsrat innehåll

Food

En ny hverdagsfavoritt til kjøkkenet - CUT-IT skjærebret av Søren Refsgaard

Design og materialvalg går opp i en høyere enhet med skjærebrettet CUT-IT designet av Søren Refsgaard. Det er laget av FSC-sertifisert fibertre, som er et materiale med mange fordeler – det er antibakterielt, sløver ikke knivene dine, og kanskje viktigst av alt tåler det en tur i oppvaskmaskinen. Skjærebrettet kan enkelt slipes og oljes dersom det blir slitt og gråaktig med tiden

Sponsrat innehåll

Food

Blomsterberg rullar ut geniala nyheter

Superpraktiska i all sin enkelhet. De nya bakmattorna från Blomsterbergs lägger en bra grund för vackra och knivskarpa resultat.

Sponsrat innehåll

Food

Nu lanseras by Tareq Taylor - en modern och mångsidig kollektion köksredskap

Tareq Taylor är en av Sveriges mest populära och efterfrågade kockar, nu lanserar han tillsammans med F&H Group en helt ny kollektion köksredskap med återvinning, miljö och kvalitet i fokus.

Sponsrat innehåll

Food

National bagedag med Ninjas innovative kombi-damp funktioner

National bagedag falder torsdag i efterårsferien, og og har du børn derhjemme er det oftest et hit at tage dem med i køkkenet. Find et par opskrifter frem og lave dem med Ninja.

Sponsrat innehåll

Food

National madspildsdag - fokus på forbyggelse og reduktion af madspild med Zip Top

Danmarks nationale madspildsdag ligger samme dag som FN’s internationale madspildsdag. Verdens lande opfordres til at sætte fokus på forebyggelse og reduktion af madspild. På verdensplan er FN-målet 50 pro- cents reduktion inden 2030.

Sponsrat innehåll

Food

Sitruspresse uten dikkedarer - Juicy sitruspresse av Rasmus Halfdan Breck

Sitruspressen Juicy er en praktisk liten hjelper på kjøkkenet. Med sitt kompakte design tar den ikke mye plass i skap eller skuff, fargen gjør den lett å få øye på, og når den er i bruk, gjør den jobben sin til perfeksjon. På gammeldags vis presses all væske raskt ut av sitrusfrukter i alle størrelser med et lett press og vri. Den integrerte silen i helletuten sørger for at det bare er saften som kommer i maten eller drikken, mens steiner og fruktkjøtt blir holdt tilbake

Sponsrat innehåll

Food

Bastian lanserar smakfulla ränder

Vi lägger en stor del av vår vakna tid på att koppla av, prata, äta och bara slappna av i köket-allrummet.

Sponsrat innehåll

Food

Det är bara toast…

Witt A/S är redo med en helt ny smörgåsgrill som gör läckra toasts utan det tillhörande stöket med läckande smält ost och vätska.

Sponsrat innehåll

Food

Vackra detaljer från Martin Schwartz

Den danske illustratören Martin Schwartz har skaffat sig en stor internationell publik genom sin enastående förmåga att med grafisk lätthet fånga de många små detaljer som gör ett land till ett land och en stad till en stad – och besjäla den.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.