Dining / Food

Food

Kickstarta våren med påskkollektionen från LAKRIDS BY BÜLOW

Vi lägger vintern bakom oss och går in i en ny säsong med påskkollektionen från LAKRITS BY BÜLOW.

Food

Nya vackra snölandskap från Pillivuyt

Vinter är en vacker och poetisk servis som Pillivuyt har skapat i samarbete med designern Dorthe Mathiesen.

Sponsrat innehåll

Food

Ninja ismaskine leverer sommerlige læskende is

Sommeren er over os, og hvad virker mere sommerligt end læskende kølige is? Ninja er en nådesløs innovatør inden for køkkenkategorien og med deres nye ismaskine har det aldrig være lettere at belønne sig selv med en is på de varme sommerdage.

Sponsrat innehåll

Food

BITZ ger läckerheterna ett lyft

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Sponsrat innehåll

Food

Coffee & More i ny kulör – mossgrön

Sedan lanseringen 2019 har Coffee & More blivit en självklar favorit i Sagaforms sortiment. Med sitt tydliga formspråk och rofyllda nyanser har designern Margot Barolo lyckats skapa ett riktigt original, en servis som är lekfullt seriös. Nu lanseras Coffee & More i en ny kulör – vacker mossgrön.

Sponsrat innehåll

Food

Grillstekning på köksbordet

Sage har skapat ett mästerverk av en avancerad panini-grill. En precisionsgrill, som kan placeras på köksbordet och fällas ut till en stor grillyta, där temperaturen kan ställas in oberoende på varje vändbar stekplatta*

Sponsrat innehåll

Food

Vackert och gediget från HOLM

Bakom Claus Holms lekfulla sätt att arbeta i köket döljer sig en kompromisslös inställning till kvalitet. Därför är bra, gedigen utrustning i fokus på HOLM, som med sin serie i akaciaträ kombinerar det solida med det vackra.

Sponsrat innehåll

Food

Fiffig serveringskanna - PIP serveringskanna av Søren Refsgaard

PIP är en mycket användbar serveringskanna som både är funktionell och tar med ett leende till bordet. Locket som är tillverkat av silikon har en praktisk öppnings-/stängningsfunktion som enkelt kan hanteras med en hand. Detta gör kannan lätt att använda för både barn och vuxna. Den geometriska formen på hällpipen och öppnings-/stängningsfunktionens rörelse för tankarna till näbben hos en hungrig fågelunge – därav det lite humoristiska namnet PIP.

Sponsrat innehåll

Food

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys Ibland måste man bara få unna sig något lite extra. Som att öppna en flaska gott vin till den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som är Claus Holms signatur.

Sponsrat innehåll

Food

Gourmet-kvalitet från Pillivuyt

De flesta känner till Pillivuyt för dess eleganta porslin, som på grund av sin höga materialkvalitet är mycket funktionellt. Med serien Gourmet har det klassiska franska varumärket tagit steget från porslin till att även omfatta kastruller och stekpannor

Sponsrat innehåll

Food

Tid til at forkæle familien

Vinteren indbyder altid til hygge, og i år er der ekstra brug for at forkæle familien, nære venner og en selv.

Sponsrat innehåll

Food

Odla gemenskapen kring matbordet

Nyheterna i svart stengods från Eva Solo gör bordsdukningen extra speciell när familj och vänner samlas för mysiga stunder kring matbordet.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.