Dining / Food

Food

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys

HOLM har utrustningen du behöver när det är dags för mys Ibland måste man bara få unna sig något lite extra. Som att öppna en flaska gott vin till den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden, som är Claus Holms signatur.

Sponsrat innehåll

Food

Gourmet-kvalitet från Pillivuyt

De flesta känner till Pillivuyt för dess eleganta porslin, som på grund av sin höga materialkvalitet är mycket funktionellt. Med serien Gourmet har det klassiska franska varumärket tagit steget från porslin till att även omfatta kastruller och stekpannor

Sponsrat innehåll

Food

Tid til at forkæle familien

Vinteren indbyder altid til hygge, og i år er der ekstra brug for at forkæle familien, nære venner og en selv.

Sponsrat innehåll

Food

Odla gemenskapen kring matbordet

Nyheterna i svart stengods från Eva Solo gör bordsdukningen extra speciell när familj och vänner samlas för mysiga stunder kring matbordet.

Sponsrat innehåll

Food

Den geniala lösningen för camping

Med Liebherr Table-Top kyl- och frysskåp är du garanterad optimala förvaringsförhållanden – även för året-runt camparen – för med FrostProtect klarar skåpet nämligen temperaturer ner till -15 °C.

Sponsrat innehåll

Food

Mindre socker, mer smak

Handgjord konfekt från Ærø.

Food

BITZ ger läckerheterna ett lyft

Vi äter även med ögonen. Därför lanserade BITZ en gång i tiden Gastro-servisen, som med en lite mindre ätyta gjorde det lättare att hålla koll på portionsstorleken och därmed leva hälsosammare.

Sponsrat innehåll

Food

Coffee & More i ny kulör – mossgrön

Sedan lanseringen 2019 har Coffee & More blivit en självklar favorit i Sagaforms sortiment. Med sitt tydliga formspråk och rofyllda nyanser har designern Margot Barolo lyckats skapa ett riktigt original, en servis som är lekfullt seriös. Nu lanseras Coffee & More i en ny kulör – vacker mossgrön.

Sponsrat innehåll

Food

Grillstekning på köksbordet

Sage har skapat ett mästerverk av en avancerad panini-grill. En precisionsgrill, som kan placeras på köksbordet och fällas ut till en stor grillyta, där temperaturen kan ställas in oberoende på varje vändbar stekplatta*

Sponsrat innehåll

Food

Grattis till Mumintrollen

Om du var barn på 70-talet minns du helt säkert Mumintrollen från bl. a TV. Dessa små, vita trollväsen från Mumindalen har fascinerat barn och vuxna i flera generationer – och gör så fortfarande. Inte minst som te!

Sponsrat innehåll

Food

Pizza med autentisk stenugnssmak – mums!

Sage har tagit fram en unik inomhus pizzaugn, som via intelligent och kontrollerad värmeteknik lyckas återskapa den autentiska stenugnssmaken.

Sponsrat innehåll

Food

Danska delikatesser

Nyheter från nya varumärket Proviant.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.